Monday, 29 August 2016

Anak kedua

Hai.








Ini adalah kali pertama nak tulis pasal anak kedua iols. Okaylah,anak kedua ni diberi nama eddie garcia. Nama dia simple je,macam orangnya. Eddie anak yang baik,sabar,tak banyak karenah dan senang dijaga.

Hari ni eddie masih 4 bulan. Lagi seminggu lebih,dia masuk 5 bulan. Eddie masih diberi susu badan sepenuhnya. Memang usaha untuk bagi eddie susu badan selama yang mungkin. Semoga dipermudahkan.

Aku update ni sebab nak tulis yang eddie dah pandai meniarap. Semalam. Sebelum ni dia usaha nak pusingkan badan tapi semalam baru dia betul-betul pandai pusing sendiri. Nak tahu masalahnya? Kerja dia sepanjang hari asyik nak meniarap ajerrrr..

Next time aku update pasal eddie lagi ye.
posted from Bloggeroid