Monday, 20 July 2015

Siapakah Zara Xtreme atau Zara XXX?



Masa bulan puasa hari tu, kalau korang perasan, hot jugaklah pasal zara extreme ni. Untuk yang tak kenal, zara dikatakan call girl dalam facebook. Dikatakan ye, aku tak tahulah kesahihan benda ni. Aku akui, aku selalu juga stalk fb zara. Baca post dia semua sebab aku rasa benda tu kelakar dan fun. Maksud aku baca status komen dia semua.

Zara memang kerap jugak upload beberapa customer dia yang tak bayar servis dia. Until satu hari, zara up status ada ustaz yang merupakan suami kepada penyampai radio ikim fm tak bayar servis dia. Terus meletopppssss benda ni~!

Being pelik dari orang lain, aku add zara kat Instagram. Then dia approve. Aku ingatkan ig zara macam penuh benda yang pelik tapi biasa jer pun. Macam ig kita juga. Then bila aku komen, zara pun reply macam biasa. Aku ingatkan zara akan reply lelaki jer rupanya dia reply perempuan jugak.

So, apa yang aku dapat pelajari dari zara extreme ni?

Kita kena sentiasa look good. Ya, aku faham orang akan cakap dia senanglah. Tak payah masak, tak payah kemas rumah. Kita ni anak ramai blab la bla..well, semua tu alasan kita termasuklah aku sendiri. Sebenarnya kita malas kan. Zara selalu nampak cantik, nampak kemas, nampak seksi. Sebab tu lelaki suka. Kita tak boleh nak deny yang manusia ni sukakan kecantikan ye tak? Satu lagi ialah walaupun zara ni big size tapi dia sangat confident bergaya. Aku memang salute part tu.

Zara selalu cakap isteri tak pandai jaga laki, sebab tu laki cari perempuan lain. Aku risau jugak sebenarnya tapi apa yang aku boleh katakan, kita ambil dari sudut positif. Anggap kata-kata zara itu satu teguran untuk kita. Yang aku tak faham, orang perempuan banyak yang maki-maki zara ni. Hmm. Nak tanya, zara ni satu-satunya pelacur kat Malaysia ke? Kalau bukan zara, orang lain pun ada jugak hokey? At least zara buat terang-terang berbanding orang lain yang bajet suci tapi sebenarnya pun sama dua kali lima….

Last sekali, pepatah kita untuk hari ini……ada gula, adalah semut. Kalau takde permintaan, tak menjadi jugak kan? Sama-samalah kita menjaga rumahtangga kita. Semoga semuanya ok.

Oh ye, korang boleh jer check kat fb tu kot-kot ada kenalan korang yang like page zara ni ker..atau yang dah guna servis tapi tak nak bayar ke...kekekeke...

Sunday, 12 July 2015

Epyhra Skin Bar murah

Hai.

Aritu aku baca blog shakina farhan. Dia ada up pasal epyhra. Aku ni kalau orang lain tu aku susah sikit nak percaya tapi kalau kina, aku percaya sangat. Hahahaha...sebab kina baik jadi aku tak rasa kina akan tipu. Ntah apa-apa alasan. T__T

Pastu safura fadhlan (kawan blog jugak) beritahu yang epyhra ni bagus untuk kulit dia. Lepas fikir punya fikir, aku akhirnya decide. Beli epyhra skin bar! 

Masa memula dapat, mak is so excited! Aku sebenarnya ingatkan sabun ni besar tau. Rupanya alahai kecikkkkk jer. Aku potong dua epyhra ni. Nak jimat katanya.

Yang best pasal epyhra ialah dia dapat remove mekap! Bersih muka tau. Yang lain-lain tu, masih KIV lagi. Yelah, baru seminggu. Muka aku banyak bintik hitam. So aku memang niat nak hilangkan bintik hitam tu. Yang paling aku suka ialah lepas seminggu guna epyhra skin bar, muka aku jadi lebih licin! Seriously. 

Kalau korang nak order epyhra ni kat aku, boleh jer. Aku bagi free postage sebab ritu aku beli banyak.

Whatapps/telegram/wechat 

0196196479

Epyhra skin bar murah termasuk postage : RM39.00!!