Sunday, 12 July 2015

Epyhra Skin Bar murah

Hai.

Aritu aku baca blog shakina farhan. Dia ada up pasal epyhra. Aku ni kalau orang lain tu aku susah sikit nak percaya tapi kalau kina, aku percaya sangat. Hahahaha...sebab kina baik jadi aku tak rasa kina akan tipu. Ntah apa-apa alasan. T__T

Pastu safura fadhlan (kawan blog jugak) beritahu yang epyhra ni bagus untuk kulit dia. Lepas fikir punya fikir, aku akhirnya decide. Beli epyhra skin bar! 

Masa memula dapat, mak is so excited! Aku sebenarnya ingatkan sabun ni besar tau. Rupanya alahai kecikkkkk jer. Aku potong dua epyhra ni. Nak jimat katanya.

Yang best pasal epyhra ialah dia dapat remove mekap! Bersih muka tau. Yang lain-lain tu, masih KIV lagi. Yelah, baru seminggu. Muka aku banyak bintik hitam. So aku memang niat nak hilangkan bintik hitam tu. Yang paling aku suka ialah lepas seminggu guna epyhra skin bar, muka aku jadi lebih licin! Seriously. 

Kalau korang nak order epyhra ni kat aku, boleh jer. Aku bagi free postage sebab ritu aku beli banyak.

Whatapps/telegram/wechat 

0196196479

Epyhra skin bar murah termasuk postage : RM39.00!!