Tuesday, 10 February 2015

And the bad mom award goes to.....

Hai.

Pernah tak rasa kaulah mak paling failed ever?
Aku kerap rasa gitu.
Sekarang,aku join kelas aerobik setiap selasa dan khamis dari 6-7 petang.
Maka setiap selasa dan khamis tu aku takkan dapat suapkan rissa makan dan mandi dengan dia.
Sobssss.
Dahlah tiap ari makanan rissa tu bukan aku yang masakkan.
Dulu masa rissa baby,memang aku prepare makanan dia.
Tapi bila dia dah besar (setahun lebih), mil aku yang masak sume sebab aku malas.
Pendek kata,aku memang malas. Tak nak bagi alasan dah.
Malam-malam pulak,selalunya asben yang buatkan susu untuk rissa kalau dia tak keje malam.
Aku??
Aku rasa aku takde buat apa.
Hmm.
Ok bye.