Monday, 26 January 2015

Krim malam safi rania gold

Hai.

Aku dah sebulan lebih jugak juga krim malam safi rania ni.
Jadi ku nak share sedikit pengalaman aku menggunakan krim malam safi rania gold.
Masalah utama kulit aku ialah kulit aku tak licin.
Dia cam ada jerawat kecil-kecil tu.
Pastu kulit aku kering.
Bengang gak.
Lepas guna krim malam safi rania,syukur...kulit aku makin halus.
Taklah perfect tapi better la dari dulu.
Lega aku.
Harga krim ni pun murah.
Masalah krim malam safi rania ni ialah dia tak bersih.
Untuk ambil krim ni kita kena cedok jari kita dalam tu.
Jari kita ni banyak kuman tau.
Tips aku,gunakan cotton buds untuk cedok krim tu.
At least lebih bersih kan?

Krim malam safi rania gold ni wangi.
Sangat wangi.
Pasni nak try krim siang dia pulak.

Lagi satu yang aku gemar ialah bila aku guna krim safi rania ni,jerawat aku mesti kecut time pagi.
Fuhhh lega ok..
Muka pun tak berminyak bila pakai.

Sekarang sume benda dah mahal jadi aku guna skincare product yang biasa jer.
Takpelah,janji berkesan dan selamat ye tak?
Ok....itu jer. Bye.. 😘