Tuesday, 4 November 2014

Vco catalyst murah

Hai.

Korang mesti pernah dengar khasiat minyak kelapa dara kan?
Aku ni bukan nak ulang balik apa khasiat minyak kelapa dara tapi aku nak bagi review minyak kelapa dara ni pada aku.
Aku dah makan vco catalyst ni almost setahun dah.
Tapi aritu aku stop sebab aku malas nak beli.
Hahaha.
Apa pun,itu satu kesilapan yang tak patut aku lakukan tau.
Sebab masa aku kena gatal-gatal aritu,kaki aku banyak parut.
Banyak dan buruk gilaaa...sebab aku tak pantang.
Asben cakap jangan makan kicap tapi aku makan jugak.
So aku decide untuk makan vco catalyst.
Dan amazingnya, lepas sebulan makan, parut di kaki aku makin pudar. Almost hilang tau!

So kalau korang ada masalah parut jerawat,parut chicken pox,stretch mark...hah,silalah try vco catalyst ni. Harga murah jer!

Kalau berminat,sila tinggalkan komen dengan nombor phone atau emel korang,nanti aku contact korang ye. Jangan risau,aku takkan publish detail korang tu..