Tuesday, 28 October 2014

Maybelline hypersharp eyeliner

Hai.

Aku bukan penggemar maybelline.
Biasanya aku takkan pakai barangan maybelline kecuali maskara. Hah,yang tu aku suka.
So bila orang banyak puji eyeliner ni,aku relax jer.
Tak nak pakai.
Tapi hari tu,aku lupa bawa beg mekap aku.
Kau tahulah aku ni,kalau tak pakai mekap langsung,muka aku memang pucat..macam tak tido tiga malam.
Jadi kawan meja sebelah tanya aku...nak pinjam eyeliner akak tak fi?
Bila orang offer,kenalah cakap nak kan? Orang berbudi kita berbahasa gitu.
Sekali bila dia tunjuk maybelline hypersharp eyeliner,aku macam alahhhh..
Aku ambik jelah.
Sekali bila dah try..wow wow..berus dia lembut tapi taklah terlampau lembut macam in2it dan tak terlalu keras macam silkygirl.
Pastu boleh tarik wing untuk hujung mata...wow wow!
Mak is so teruja tau.
Pastu cam biasa..cam eyeliner lain..maybelline hypersharp eyeliner ni tahan lama,waterproof,sweatproof.
Aku sukalah eyeliner ni pendek kata.
Sebab senang nak bentuk.
Tak buat mata aku pedih.
Kalau untuk yang baru nak berjinak try liquid eyeliner,trylah yang ni dulu.
Senang jer pun..

Yang kurang best pasal eyeliner ni ialah kau kena lukis banyak lapisan kalo ko nak dapat line yang tebal.
Sebab berus dia agak kecil.
Aku risau kalau pakai,kejap jer dah abis sebab sekali pakai 20 kali garis.
Hahahhaha..

Ok tu jer...silalah tengok gambar mata aku yang berkedut seribu tu..