Monday, 22 September 2014

Review : The Face Shop Herb Day Cleasing Tissue

Hai.

Membersihkan muka ialah perkara yang paling penting untuk mendapatkan kulit yang sihat. Jadi,aku memang mengamalkan kaedah double cleansing dalam rutin mencuci muka. Sepatutnya kalau mengikut stail korea,kena pakai cleansing oil dan cleanser foam tapi ada aku kisah..aku nak jugak pakai tisu!

Aku beli tissue ini di the face shop. Untuk 20 sheets,harganya ialah RM10.90. Apa yang aku boleh cakap,produk ini sangatlah best! Dia langsung tak sama macam wet tissue biasa. Seriously. Aku senaraikan apa kelebihan tisu ni ye..

- wangi.baunya sangat menyenangkan
- senang didapati
- mampu membersihkan segala jenis make up walaupun yang waterproof dengan MUDAH. sekali swipe jer,dah bersih segala mak nenek mekap.
- tak mengeringkan kulit
- sesuai untuk kulit sensitif macam kulit aku
- tisunya lembut,bila wipe kat muka tak rasa sakit pun
- doesn' t clog pores

Yang tak best....hmm apa ek? Harga mahal sikit kot. Tapi betul tau,cleansing tissue ni memang sangatlah terbaik ever. Aku tak suka pakai make up remover biasa sebab selalu dia membuatkan pori aku ni tersumbat. Haraplah the face shop buat sale buy one free one pasni.

Rating produk : 4.5/5