Thursday, 5 June 2014

Losyen dan mandian yang selamat untuk anak

Hai.

Aku jumpa losyen dan mandian ni masa aku belek barang di cosway.
Sebelum ni,aku pakaikan rissa losyen dan baby wash pigeon.
Tapi kebetulan terjumpa yang lebih murah...maka aku pun beli.
Teddie baby hair and body wash dan lotion extra soothing.
Harganya sangat murah..aku beli ni dalam RM20 je.

Aku pilih losyen dan mandian teddie cosway ni sebab dia takde mineral oil,paraben,sls jadi ianya lembut dan selamat untuk kulit baby.
Dari segi bau,memang losyen dan mandian ni tak wangi pun.
Bau dia lembut,bau baby.
Lebih kurang bau losyen anakku tu.

Aku kalau part mandian,aku tak kisah sangat asalkan ianya tak memedihkan mata tapi bila pilih losyen,aku pilih losyen yang elok,yang selamat...sebab losyen ni anak pakai sepanjang hari kan?

So marilah bertukar kepada teddie baby hair and body wash dan lotion extra soothing ni!

Fully recommended! ♥