Wednesday, 2 April 2014

Silap beli barang,boleh pulangkan dengan free postage!

Hai.

Hari tu dapat barang dari Zalora.
Dua tahun lepas,kali terakhir aku beli barang dengan zalora,dia letak barang dia dalam plastik biasa jer.
Tapi kali ni...aku macam wow wow!
Sebab barang sampai dalam kotak yang macam kotak kasut siap ada tulis zalora ok.
Packaging best gila kot!
Confirm barang yang aku beli selamat kat dalam tu.

Pastu dalam kotak tu ada envelope.
Dia bagitau polisi zalora.
Boleh return back barang kalau tak puas hati.
Pastu aku baca lagi..kalau nak pulangkan,isi borang poslaju yang telah disertakan.
Aku pun cam APA???
Even nak return barang pun,dia bagi free postage tau.
Dalam sampul kita beli barang,memang dah ada borang poslaju dengan akaun zalora tercetak siap-siap kat situ so kalau kita nak tukar barang yang kita beli,kita tak payah bayar sesen pun.

Mana ada online shop lain buat gini?
Setahu aku,tak ada.
Hanya zalora jer.

Jom shopping dengan senang hati di zalora malaysia!