Monday, 7 April 2014

Apakah persamaan rozita che wan dan vanidah imran?

Hai.

Aku ritu terbaca pasal ni tapi aku lupa kat mana.
Meh aku share kat sini.
Korang kenal vanidah imran kan?
Alaaaaa....yang berlakon perempuan melayu terakhir tu.
Aku suka Vee ni...sebab muka dia sangat pure, sangat original gitew.

Pastu korang kenal tak rozita che wan atau che ta?
Giler tak kenal che ta? Femes amos kot dia tu.
Tapi che ta ni suka mekap tebal so dah tak berapa natural di situ.
Pastu umur dia,kalau korang tengok kat majalah,asyiklah 40 tahun. Setiap tahun pun 40 tahun.
Pelik jugak aku. Memang awet muda sungguh sebab umur maintain tiap tahun.



Hah, so apakah persamaan di antara kedua-dua orang artis ni?
Persamaan mereka ialah UMUR MEREKA!!

Vanidah binti Amran (born on 1 October 1973 in Pulau Pinang, also known as Vanidah Imran, is an actress and television host in Malaysia. She is married to actor Rashidi Ishak. In 2007, she received the Best Female Actress award at Festival Filem Malaysia Ke-20 in Universiti Sains Malaysia.

 Rozita Abu Bakar (atau lebih dikenali sebagai Rozita Che Wan) ialah seorang pelakon wanita Malaysia. Beliau dilahirkan pada 9 Mac 1973 dan berasal dari Alor Setar, Kedah.

Hah,kedua-dua ini aku ambik dari wikipedia tau. Kalau wiki tu bohong, maka bohonglah aku. Ok,nape buat entri ni? Errrr...sebab aku tak tau nak update apa. Okbai!