Monday, 31 March 2014

Masalah mencari susu dan pampers murah kini selesai!

Hai.
Sebagai mak orang yang kedekut..aku memang terlebih prihatin pasal harga susu dan pampers anak. Of courselah nak cari tempat yang jual paling murah. Almaklumlah...rakyat marhaen memang cenggini.

Pastu bila semalam iqa ada bagitau aku pasal aplikasi ni...aku teruja oi. Pasni senang lah nak cari kat mana susu budak paling murah...kat mana mamypoko paling murah...

Kat giant..tesco..mydin..econsave..hah,pilih jer..

Tapi bukan harga susu dan pampers jer,harga barang dapur lain pun kita boleh check. Kira senanglah nak rancang perbelanjaan kalau ada aplikasi smart shopper ni.

Cepat sila download aplikasi smart shopper ni tau! Oh ye...aku dapat apps ni dari playstore android...kotlah ada yang tak pasti kan..hehe..

Camna nak download? Korang search smartshopper,dah jumpa..download pastu install. 

Siap!