Tuesday, 4 February 2014

Review : Jus bidadari

Panjang cuti...blog pun terbiar jer.
Ni entri dalam draf sebenarnya...aku edit sikit-sikit jer balik.
Ini entri khas untuk suami isteri jer tau!
Oklah...pernahkah korang mengalami masalah kering waktu bersama dengan suami?
Macam aku...lepas aku bersalin,aku memang sakit bila bersama.
Pastu bila penat,takde mood nak bersama.
So...lepas aku minta nasihat kengkawan..diaorang suggest aku minum bidadari ni.
Aku beli kat anis..korang nak beli sila pegi fb dia ni yer.. 
Fb : bintangcomey
Blog : klik sini
Harga bidadari ni lebih kurang 70-90 gitu...wakaka..aku lupa padahal aku dah tanya anis aritu.
Aku dah minum jus bidadari ni lama jugak,dari rissa 10 bulan gitu.
Tapi aku bukan peminum yang tegar.
Aku minum sikit-sikit bila perlu jer.
Aku kan pemalas.
Camna pengambilan jus bidadari?
Masa mula-mula ambik,kena ambil dua kali..30 minit sebelum makan atau sebelum tidur.
Kira waktu perut kosong gitew.
Tapi aku selalu makan time sebelum tidur jer......
Nama pun jus bidadari weiiii...haruslah minum malam-malam. Hihihi..
Tapi tak boleh ambik ni time period tau.
Boleh tak mak yang bf makan jus bidadari?
Aku masih menyusukan rissa. Anis sendiri pun masih menyusukan airell. Dan kami minum jus bidadari ni..ok jer. Takde apa pun..tak mengganggu pengeluaran susu aku.
Jus bidadari ni diperbuat daripada jus kurma,madu,manjakani bagai..so kalau nak minum mesti guna sudu plastik...sebab ada madu kan?
Tapi yang pasti,lepas aku minum ni,aku selesa lah bila bersama asben..tak sakit lagi.
Adakah lepas tu aku hari-hari mau?
Erk...haha. Takla sampai gitu.
So kalau korang ada masalah macam aku,boleh la try..
Kawan-kawan aku banyak yang dah amalkan minum jus bidadari ni,semua bagi feedback positif..siap ada yang peknen balik. Wakaaka...hah,yang tu aku tak tanggung!
Tapi last sekali aku nak cakap...ini adalah berdasarkan review aku...badan aku..kalau kat badan orang..aku pun tak tau.
Oh yer..ini bukan review berbayar ye..
Hihi...ok bye!