Wednesday, 25 December 2013

Nenek datang ke Johor Bahru

Hai.

Lama tak tulis entry pasal family.
Last week,19-23 disember,nenek dan adik i datang jb.
I teruja sangat uols.
Ini first time nenek i akan naik flight.
Memula dia risau tau. Siap pesan kat i..dia tak nak naik flight malam sebab takut tak nampak jalan. Takut accident kat langit tu hah.. :)

I dan nenek i sangat close. Nenek dah macam mak i sendiri.
Masa kat jb,sempatlah i bawa pegi zoo negeri johor,danga bay,aeon bukit indah,plaza angsana,citysquare,makan kat stonegrill dan restoran 7 spices.

Masa nenek dan adik i balik tu,rasa sedih sangat.
Sebab rissa pun dah biasa dengan diaorang.
Dah pandai panggil adik i (sepatutnya uncle dia) abang..adik i baru abis form 5. Tu yang rasa pelik nak bahasakan diri uncle.

Kalau ada rezeki lebih dan rissa pun dah besar,nanti nak bawa satu famili datang semenanjung ni....