Monday, 28 October 2013

Tia clarissa is one!

Omg lambatnya nak update yang ni. Dah nak hujung bulan baru terhegeh-hegeh..
Baiklah,tanggal 6 oktober 2013,genaplah rissa setahun. Update perkembangan dia dulu.
Rissa tumbuh gigi ketiga pada 6 oktober tu tau. Tomei sangat ada 3 gigi. Sekarang,dia dah ada 4 gigi. Baru tumbuh last week. Dua atas,dua bawah.
Rissa belum pandai jalan. Baru pandai angkat bontot nak berdiri sendiri.
Kalau bercakap,dia dah tau panggil mama dan papa.
Bila kita tanya..
Rissa,camna bunyi cat? Dia jawab mimimimi...
Masa birthday dia aritu,kami tak celebrate sangat pun. Just beli kek kat secret recipes je. Kalau boleh,i memang nak buat majlis tapi yelah..nak buat acaner..takde sedara pun kat sini. Tapi its oklah kan..apa yang penting,kami ingat dan hargai kehadiran rissa..
Tambah pulak,rissa punyalah tak suka nak blow candle bagai. Wakakaka.. sebab masa kami nyalakan candle tu,pastu dia pegi pegang..tangan terkena api..terus nangis.
Rissa sayang,
Mama dan papa sayang rissa.
Walaupun rissa suka gigit mama time bf tapi mama masih sayang..
Hadiah untuk rissa,mama papa belikan kereta lion.
Kami ingat nak belikan rissa gelang,tapi rissa ni asyiklah nak menggigit manjang. Haih!
Love you baby!
Tak payah cepat sangat besar ye.