Wednesday, 13 November 2013

Review essenseri

Hai.

Selalunya bila dah jadi mak ni,i selalu sangat takde masa nak sapu macam-macam kat muka. So bila dapat peluang untuk try satu produk yang i rasa sangat all in one..i rasa teruja sangat!

Rangkaian essenseri ni ada 4 produk. 

I dah try produk essenseri ini untuk hampir sebulan. Ini review i..

Skin renew facial cleanser
Boleh remove mekap yang simple. I suka. Bau dia tak wangi sangat..paling best,lepas cuci muka guna ni..kulit tak rasa kering langsung.

Extra whitening serum mist
Ini serum yang paling i suka sebab memang boleh nampak kulit i cerah sikit bila konsisten pakai. Hari tu masa i balik sibu,i cuma bawak serum ni dan pencuci muka jer. Best sangat. Sebab tak perlu bawa sampai 1 beg penuh dengan pelembab toner bagai. Guna ni jer dah cukup.

Age defying serum mist
Serum ni untuk anti penuaan gitew. I selalu guna malam. Lepas mandi,spray jer kat muka,pastu tepuk-tepuk sikit muka tu bagi serum ni menyerap.

Acne reduction serum mist
Kalau time nak piyed tu,kekadang muka tumbuh jerawat kan? Hah..i guna nilah. Terus jer jerawat tu kecut. Sukaaaaaa!

So far i rasa produk essenseri ni berbaloi untuk dibeli. Betul-betul menjimatkan masa sebab dia all in one. Tapi kalau kulit tu super kering..i advise guna pelembab lepas guna serum ni.
Kulit i memang jenis kering tapi elok jer walaupun i cuma guna serum ni sahaja. Kulit orang lain i tak tau pulak la..apa yang i cakap ni berdasarkan kulit i yer..