Thursday, 24 October 2013

Nedim nazri,kekasih nora danish

Wakakakaka...jemah sangat pepagi ni!
I selalunya tak komen kat ig artis/blogger popular/selebriti.
Sebab segan dan tau diaorang takkan reply.
Malas ah..

Semalam i ada komen kat ig nedim.
I dah lama jugakla follow insta dia sebab i memang stalker.
Kepo hal artis gitew.
Nedim ni bf nora danish..sekarang kan diaorang tengah bercuti di london.
Pastu banyak yang kutuk diaorang cakap menghabiskan duit rakyat bla bla sebab nedim kan anak menteri..

So nedim ada post satu gambar dengan caption yang kat bawah ni..

Dan i pun tergerak hati nak komen balik.
Pastu dia reply tau!
Aww..teruja..sebab tak sangka yang dia ni nak juga reply..

Tapi so far i tengok memang dia rajin komen kat ig dia..
Kira oklah kan...

Eh,ini pun nak buat entri?
Alaaaaa..suka hati iols la...
Hehehe..