Monday, 2 September 2013

Mama jahat

Rissa,

Malam tadi mama dengan awak jer.
Papa keja malam.
Petang tu,mama pegi open house kawan mama.
Kita pegi dengan nenek.
Masa kat rumah kawan mama,awak ok jer. Tak nangis pun masa orang dukung. Alololo...good girl.

Balik jer dari open house, mama mandikan awak. Sebab jam dah 7.00 petang. Pastu awak tengok tv jap.
Pastu dah 8.30 malam,mama tidokan awak.
Awak tido.

Dalam pukul 10,mama terbangun.
Sebab awak bergerak-gerak.
Mama terhidu bau busuk.
Rupanya awak membuang.
Tapi awak tengah tido.
Mama tak tahu nak buat apa sebab awak tak pernah membuang time tido melainkan masa dalam pantang dulu.
Bila mama nak tukarkan,awak nangis.
Mama marah.
Tapi mama tak tengking awak..bukan sebab mama tak nak tapi mama memang jenis susah nak menjerit.
Instead mama pegi picit kaki awak.
Kuat. :(
Makinlah awak nangis.
Awak nangis teruk sangat, sampai nak muntah.
Siap panggil mama mama...

Pastu,mama pegi bersihkan awak dengan air paip.
Sebab awak berguling-guling tak nak mama cuci dengan wet tissue.
Jahatnya mama.
Dahlah tengah malam,mama pegi cuci bonbon awak dengan air paip yang sejuk tu.
Tapi awak ok.
Tak nangis cuma menggigil sejuk.
Dan mama takde inisiatif nak pakaikan awak seluar panjang.

I feel so bad.
Sedih.

Sayang,mama selalu cuaiiiii sangat dalam handle awak.
Kesian awak.
Berkali-kali mama say sorry..harap awak faham dan maafkan mama ya..
Orang mungkin tak faham.
Anggap apa mama buat tu biasa jer.
Tapi mama biasanya tak layan orang gitu.
Dan awak sepatutnya dapat layanan yang paling baik dari mama.
Maafkan mama.
Mama ingat nak belikan awak something tapi rasa tak elok pulak rasanya nak merasuah awak bila mama buat salah dengan awak.
Takpe,nanti mama spend time lebih dengan awak ye.
Mama janji.

I love u girl..
And im so sorry.