Wednesday, 26 June 2013

Gigi oh gigi

Hai.

Musim jerebu dah berlalu di jb. Masa jerebu tu,i risau gila sebab takut rissa sakit. Tapi syukur,dia ok jer. I pun ok..tak terjejas dek jerebu. Papa rissa je batuk.

Oh ya..tajuk pasal gigi kan. Tiap hari,i memang tengok mulut rissa. Kot-kot dah ada gigi. Sejak last week,i perasan gusi bawah dia memang dah nampak ada benda putih dan dah ada shape gigi.

Semalam i masukkan jari dalam mulut dia. Raba gusi rissa. Tetiba i rasa eh ada benda tajam. I buka mulut rissa..pastu tengok gusi dia dah merekah pastu ada cam putih sikit kat gusi dia. Waaaaaa....dah ada gigi!

Tak tahu nak cakap i rasa apa. Sedih campur bangga kot. Sedih sebab rissa dah besar..dah bukan baby comel takde gigi lagi..rindu sangat kat rissa versi baby.