Saturday, 22 June 2013

Drypers dry pants

Hai.

Haritu kak mimy ada buat review pasal drypers dry pant ni. So i pun berkenan terus ingat nak pegi beli sampel kat aeon. Tapi yang best,beli mamypoko, i dapat sampel drypers ni free. Eh? Tak ke pelik tapi rezeki....i terima.

I pun try pada rissa. Ini hasilnya pada rissa.

Takde nappy rash walaupun 2 hari pakai.
Walau poopoo banyak,tak bocor ke tepi.
Cutting tang peha adalah besar,memang elok untuk rissa.
I pakaikan rissa dari malam hingga ke pagi,tak bocor.
Material dia adalah lembut tapi tak selembut mamypoko. Ya,i dah bandingkan. Mamypoko punya material adalah yang paling lembut ever.
Senang gila nak pakaikan. Tak payah gaduh dengan rissa macam selalu.
Kartun dia adalah comel.

Yang tak best..

Leceh sikit nak buka.
Lepas guna,tak boleh nak bungkus elok-elok macam diapers biasa sebab takde pelekat.
Kat tepi pinggang dia mudah terkoyak. I tarik sikit dah koyak. Tapi takdelah koyak rabak. Just koyak je.

I akan beli lagi?

Mungkin kot. Tapi i lagi suka mamypoko... :)