Tuesday, 21 May 2013

Lipstik mary kay

Hai.

I adalah pengguna lip balm yang tegar.

I guna lip balm sejak i darjah 5 sampai sekarang dah ada anak seorang.
 
Sebab? I tak suka guna lipstik.
Lipstik buat bibir i makin kering..pastu bercapuk..akibatnya nanti tak bestlah suami nak kiss kiss. Hihihi..

Lip gloss? Pun sama. Dahlah baru sapu kejap dah hilang.

Then adalah seorang beautician ni bagi i sampel lipstik mary kay. I try dan hasilnya.. awwww..mak sukerrr!
Lipstik mary kay yang i pakai ni namanya mary kay creme lipstik. I punya colour shell. Colour ni memang exactly warna bibir i..i memang tak reti nak guna lipstik merah menyala ke..purple ke.. Semua lipstik dia ada 16 colour kesemuanya.

Hasil lepas pakai..bibir i tak kering. Pastu dia tahan walaupun i makan tak berhenti. Stay jer warna dia. Lagi best..warna dia tak melekat kat gelas masa kita nak minum. Hah,kan bagus tu?

Harga lipstik ini ialah RM48. Kalau korang nak, carilah beauty consultant yang terdekat. Kalau rasa nak beli kat i (ececeh)..boleh jugak. Drop jer komen..


Ok bye.