Thursday, 25 April 2013

Semalam dalam sejarah

Semalam,mil pegi hospital. Untuk ambik darah. Hubby pulak offday. So sepatutnya hubby jaga rissa,i keja macam biasa. Tapi pagi semalam,i dah bersiap..dah lengkap berbaju kurung,hubby cakap awak tak payahlah kerja.nanti kita keluar..

I pun malas sebenarnya. Nak keluar ke mana? Dahlah nak tunggu mami balik dari hospital. Then hubby cakap saya ingat nak keluar kita bertiga jer. Wah!!!! Mak jemah suka! Rasa nak lompat kat situ juga. Immediately i salin baju dan teruja nak keluar. Pukul 9.30 pagi dah keluar rumah okey.

Kami pegi aeon tebrau. Sampai jer,rissa dah buat muka boring. Dia kan tak suka keluar. -.-

I baringkan dia kat stroller. Terus tido. Pastu kami pun gi makan. Beli magic pan. Beli skrub origins.

Ingat nak ambil gambar banyak-banyak tapi hp low batt. Hmm. Jadi dapat ambil gambar muka rissa yang sedey memanjang masa baru sampai tu.

Nak cite tu je. Tau kenapa i seronok? Sebab semalam pertama kali kami keluar bertiga lepas rissa lahir. Rasa cam family yang lengkap. Happy!!