Thursday, 28 March 2013

Tia clarissa first solid food

Yeay! Rissa dah makan. I takdela teruja sangat. I risau. Takut perut dia tak ready. Belum masuk 6 bulan kan..tapi i rasa masanya dah tiba.

Makanan pertama rissa ialah keledek yang mamanya masak. Masa memula bagi,dia akan buat muka pelik cenggini.













Hehehe. Hai lah anak. Awak sangatlah adorable. I bagi dia makan dua kali sehari. Pagi dan petang. Oh ye,i bagi dia air suam gak. Sikit jelah.

Mil nak bagi dia minum air kosong time tengah hari tapi i tak bagi. Susu kan ada. Berkhasiat lagi tu. Tapi i tak lah jawab gitu. I cakap, tak payah je..

Sekarang tengah fikir camnalah i nak bersihkan lidah rissa. I try bersihkan guna kain tapi dia gigit kain tu dan jari i. T__T

Boleh tolong ajar tak mommies suma?

Bye.. :)

p/s : jatuh cinta kat galaxy note pink yang baru tu.rasa nak beli sangat..

posted from Bloggeroid