Saturday, 9 March 2013

Sedih lagi

I sedih.
Tiap weekend,i selalu bayangkan..i masak untuk suami,jaga anak,kemas rumah..
Yela,isnin sampai jumaat i tak dapat buat semua tu.
Tapi in real life,every weekend,i akan nangis sebab sakit ati.
Sebab time weekend pun i tak dapat buat semua tu.
Sedih sangat bila after all,i tak tahu apa fungsi i dalam rumah ni selain bagi rissa susu dan buat dengan suami.
Betul.
Itu je benda yang i buat.
Sakit ati ni tau tak?
Bukan sehari je dah gini tapi dah 6 bulan. Dulu masa pantang,tiap ari i nangis.
I tak tahu sampai bila i dapat bersabar.
Bukan minta simpati tapi i takde tempat mengadu,selain Tuhan..
Sampai ada masa i rasa nak mati,tak nak hidup lagi..
Bila ingat rissa,i sabarkan diri..

posted from Bloggeroid