Sunday, 24 March 2013

Pelik sikit tentang rissa

Hai.

Nak tanya uols,anak uols memang meragam sikit eh kalau penat? Citanya gini, semalam kami bawa rissa keluar. Pegi aeon bukit indah. Asyik-asyik pegi situ. Boring.

Dalam keta,i dudukkan rissa kat car seat. Dia ok je.







Sampai kat aeon,kami makan kat stonegrill. Rissa dah mula tak selesa dalam stroller dia. Pas df,dia tido. Hehe. Macam senang je i cita. Sedangkan sebenarnya,i kena df dia,pastu tepuk-tepuk montot sambil i bawa dia jalan-jalan. Mencabar ok. Last-last, dapat gak i makan. Fuh!



Gambar gelap sebab i tutup hood stroller. Lepas dia bangun,baru kami beredar.



Muka dia baru bangun. Kitaorang jalan sampai 3.30 petang. Rissa diam je dalam stroller cuma dia nampak takde mood. Muka sedih je.

Malamnya,dia agak cranky. Dia bangun pukul 11.30 malam,pukul 3.30 pagi baru tido. Dia tak nangis. Cuma nak main je. I dah ingat dia sakit ke apa. Sapu minyak panas suma tapi tak nak tido gak. Last-last i kena dukung dia sambil jalan-jalan keliling dalam bilik,baru dia tido.

Normal ke gini? Tapi memandangkan rissa banyak ikut perangai i..hmm,dia memang ikut perangai i sebijik..i rasa normal kot. Bila i penat pun i moody. Ntahla. Ok,bye..

posted from Bloggeroid