Thursday, 28 March 2013

Makan di el migos city square, jb

Hai.

I jarang nak update pasal makanan kan? Tapi arini nak update sebab makanan kat el migos ni sedap tau. Dulu i dah dua kali makan kat sini masa pregnant,tapi tak best. Kali ni best sebab banyak choice.

Antara makanan yang kami makan :



Chocolate lava cake. Sedap. Lava dia suam-suam,makan dengan ice cream dan crumble tu.



My order. Ayam takde tulang. Lagi sedap dari nasi ayam kat the chicken rice shop. Portion pun boleh tahan.



Tak tahu apa nama ni. Hot dog burger kot. Ini pun i suka!! Cuma cam tak sesuai makan roti burger dengan hot dog tu. Portion dia banyak.



Spagetti ayam. Sedap. Biasanya i tak suka spagetti tapi yang ni i boleh terima sebab rasa tomato dia tak kuat sangat,ada rasa cheese dan kuah tak pekat sangat.



Cordon bleu chicken! Super sedap. Biasalah, i kan suka cheese. Rasa nak pegi makan lagi pulak.



Air dia biasa je.

Total spend, RM146. Mahal jugak la kan..tapi i puas hati..

posted from Bloggeroid