Friday, 15 March 2013

Entri merapu jer

Hai.

Its friday uols. Kita suker! :)
Ni hah..nak citer,handbag i rosak. Sobs. I ni kan kedek,beli handbag murah je,pastu bila kulit handbag tu tanggal-tanggal sikit,terus tak nak pakai. Pastu ulang pakai handbag murah yang bos i beli kat bali 5 tahun lepas. Meh i tepek gambar beg tu.



Hehe. Ni gambar sebelum peknen masa gi melaka time disember 2012. Tulah handbag yang i maksudkan. I beli dengan harga RM20 je.

Dah ada anak ni,i teringinla nak pakai handbag mahal sikit. Tapi i jenis lebih concern pasal kulit. Sebab,bagi i,biar tak lawa,asal kulit flawless gitu.

I baca kat satu blog tu..katanya produk yang paling bagus yang takkan buat muka kita ada jeragat ialah clinique. Maka,i pun pasang hajat nak guna clinique. Yang tu pun mahal gak tu.

Tapi kawan sepejabat i ada jual krim muka gak. Harga RM70..krim malam. Krim ni memang bagus. Banyak budak kat ofis yang guna krim ni. Takat nak pudarkan parut jerawat,memang no hal. I pun pernah guna gak. Dia buat muka i jadi licin omg omg. Tapi yang i tak suka,krim ni ialah krim malam. I malas nak tepek benda kat muka memalam buta ni.

Last sekali, i berkenan satu dress comel giler brand trudy and teddy yang i nak beli untuk rissa.

Bajet i below RM250,agak-agak yang mana i beli ye? Hmm..

posted from Bloggeroid