Monday, 18 February 2013

Pertama kali rissa jatuh

Nak kena jadi rekod ni. Semalam 17.2.2013, i tengah baca buku dengan rissa dalam bilik. Bila suami balik dari gym, dia masuk bilik, i terus suruh dia ambik gambar i dengan rissa.

Yela,orang baru download camera 360,memang teruja lebih.





-I upload guna hp je ni. Tak tau saiz gambar dalam blog camna-

Masa tu i letak rissa kat riba i. Dah suami ambik gambar,i nak tengok la hasilnya. So i lepaskan pegangan i kat rissa. Tetiba dia tunduk.

Bedebuk!

Jatuh la dia tertiarap atas tilam. I dan suami berpandangan kejap sebelum i ambik rissa. Dia diam je. Tak sakit kot? Huhu. Lagipun jatuh atas tilam jer..

Cuai tak i? Takpela,dia pun ok. Takde apa berlaku. Next time kena hati-hati.
posted from Bloggeroid