Thursday, 28 February 2013

Lepas bersalin,piyed jadi tak menentu ke?

Hai.

Walaupun i exclusively bf genap rissa 4 bulan,tapi i dah uzur masa rissa 3 bulan. I terkejut juga sebab i ingat i takkan piyed sampai 7-8 bulan. Hehe..

Itu takpe. Itu bukan persoalannya.

Bulan lepas,piyed tengah bulan. Tapi semalam baru perasan,bulan ni dah nak abis,cik p belum datang lagi. Err,normal ek? Cakap kat suami,dia boleh konpiden cakap, tak mungkin peknen. I pun rasa tak mungkin tapi entahlah.

Tulah,nurse bagi pil perancang aritu,tak nak makan. Sekarang,dah cuak. T.T

Bukan menolak rezeki tapi i memang langsung tak ready. Tetiba rasa nak beli pregnancy test tapi....i tak berani la. Takpela. Orang kata,bila peknen,kita akan tahu yang kita peknen. I sekarang tak rasa cam peknen pun.

Hmm..ok babai..

posted from Bloggeroid