Thursday, 7 February 2013

Check up 4 bulan

Hari ni i ambik EL sebab pagi tadi,bangun..rasa malas nak keja,maka i cuti. Sukahatimakbapakje!

Kebetulan memang nak bawa rissa gi klinik. Check up 4 bulan memang takde apa. Timbang je. Berat anak dara i dah 6.2 kg dah. Dia membesar dengan sihat. Syukur sangat.

Masa timbang tadi,dia tengah tido. I buka baju diapers suma,dia tido je. Baiknya. Anak sapelah baik sangat ni.. Selalu kalau kat rumah,bunyi benda sikit pun,cepat je dia sedar.

Balik dari klinik,kami singgah kat otakibaby jap. Cari blender avent ngan stroller. Tapi dapat blender je. Comel blender tu. Tak sabar nak guna.

Pastu gi makan kat Sedap Corner. Rissa tido masa tu. So,i baringkan dia sambil i makan dengan aman.







Jalan kat Jb jem okey! Stress mak. Sebab arini orang ambik br1m. Rissa lak meragam. Bosan agaknya.

Agak-agak kalau i beli stroller untuk rissa,ok tak? Sebelum ni stroller dia mak i bagi. Adik i punya. Tapi benda tu berat dan bulky. Ingat nak beli maclaren quest 2012. Tak pun combi well carry cam Shakina,mommy blogger punya...hmm..

posted from Bloggeroid