Friday, 8 February 2013

Buku yang ibu mengandung wajib beli

Hai.

I pernah beli buku pengurusan susu ibu untuk ibu bekerjaya. Ala,yang harga RM10 tu. Pendapat jujur i? Itu antara buku paling tak berbaloi dibeli. Buku tu ilmu,tak baik cakap gini kan..tapi siyes,buku tu tak best.

Tak best sebab dia cite benda basic je pasal susu ibu. Tapi boleh je bagi kat bs atau hubby,sebab buku ni simple. Boleh bagi info sikit kat diaorang.



Tadi pegawai i belikan i ni. Hadiah yang i sangat appreciate sebab bagi i ilmu berguna. Ilmu yang i akan bawa sampai bila-bila. :)

Buku ni sangat best tau. Gambar dalam tu best,terang dan comel! Font yang dia guna pun jelas,bahasa simple je. Mudah difahami.

Paling best,buku ni sangat banyak isi. Ada Q&A,ada tips-tips kaedah penyusuan..banyak giler info dalam ni. Sehari baca pun tak habis.

Jadi,uols yang peknen (mrs yana,i tulis entri ni khas untuk u)...please beli buku ni. RM24 gitu je harga dia..

posted from Bloggeroid