Wednesday, 23 January 2013

Obses pada peter rabbit

Dah ada anak,i jadi obses pada barang anak pulak. Pernah dengar kan jenama peter rabbit ni? I sebenarnya tak pernah dengar pun sebelum ni until officer i bagi baju PR ni kat colleague i yang baru dah bersalin jadi bila i nampak something yang rare,ofcozla i bersemangat waja nak beli untuk rissa..

Brand ni takde kat JB tau,setahu i la..Nak dijadikan cerita,sorang kawan i ada jual baju PR ni tapi malangnya sehelai je. Sobs. I pun beli la sehelai tu. Yeay,rissa ada sehelai baju PR!!

Manalah i nak cari baju peter rabbit ni kat jb ni ye? I ingat tak nak la belikan rissa baju brand anakku lagi pasni sebab i kan ngengada,nak anak pakai yang best-best aje. Hehehe..

Orang kata beli baju budak ni membazir tapi i rasa tak kot. Sebab macam i,sebulan sekali i akan belikan rissa 5 baju rompers tido dan 5 rompers siang. Iye,dia memang 24 jam pakai rompers. Senang nak pakaikan..macam sekarang,baju rissa time 2 bulan muat lagi,so tak perlu baju baru.

Isk..pasal benda remeh ni pun nak buat entri. Meh tayang muka anak dara jap..






posted from Bloggeroid