Saturday, 26 January 2013

Lambat up entri ni sebenarnya..tapi nak tulis gak sebab takut nanti lupa. Kat ofis,i ada beberapa orang close friends. Memandangkan i memang dasar pemalas nak bercakap dengan orang, kawan i banyak tu jelah. Sehari suntuk ngadap dan bercakap dengan diaorang aje..

Masa birthday i aritu,tetiba 2 orang kawan i ni hilang tanpa dikesan. Mulanya, yang sorang tu hilang, i ingat dia gi jumpa pegawai. Then yang sorang lagi i ingatkan gi toilet.

Tapi bila bos i sampai dua kali call tanya mana diaorang,i mula perasan..nape diaorang ni lama sangat? Rasa cam dah dekat sejam je. Kalau orang lain mesti dah sibuk call atau sms kawan diaorang tanya kat mana,i pulak duduk aje. Sebab i malas dan perasaan ingin tahu i memang zero.

Ada gak terlintas, diaorang ni gi beli hadiah aku ke apa? Tapi i malas nak fikir sebab dalam otak,alah..nanti diaorang datang,mesti i tahu gak.Last-last,bila i balik dari toilet,tengok-tengok dah ada kek.



Sweet sungguh!! Kek ni kek Seasons,sedap giler ok. Ada rasa aiskrim kat inti dia. Tau-tau je yang i memang teringin sangat nak makan kek aiskrim ni.. :)

Selain kek,i dapat hadiah purse,voucher makan dan kad dari diaorang..nanti bulan jun,i plak kena cari hadiah diaorang nie...

Apapun,thanks darlings! Semoga kita baik-baik saja..kalau ada salah silap tu,harap pejam mata dan pekakkan telinga lah ye..muahs!





Eh lupa! Tengah hari tu,kami lunch kat Seasons. First time i makan apple crumble,memang sodap!!



Ok bye.

posted from Bloggeroid