Saturday, 15 December 2012

Contest Bila Upt Test Mula Positif

 
Hai.

I biasanya malas nak join contest tapi bila tengok Mrs Yana buat contest ni, teringin pulak nak join.

Hadiahnya adalah :

Pinjam gambar ye yana..

Kenapa i harus menang?
 
- Sebab utama, i tak pakai wallet atau handbag. Semua barang i letak dalam pouch jer, jadi kalau menang ni, confirm hadiah ini akan dihargai sebab i memang sentiasa guna.

- I ada pouch yang lebih kurang sama tapi pouch tu dah uzur, dah pakai setahun lebih..nak beli baru rasa sayang duit walaupun harga RM10 je jadi i patut dapat pouch baru.
 
- Sebab i suka pouch coklat tu. Kalau menang, boleh request nak yang coklat tua tu tak?

- I dah guna sejam untuk buat entri ni. Masa i berharga tau.

- Err..sebab link blog ini telah digunakan sebagai contoh dalam contest ni.. (masuk akal ke alasan ni?)

- Sebab lecehnya nak copy link blog tu satu persatu. Huhu..
 
 Tag 10 kawan :
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Erin 
 
 

Jomlah join contest ni uolsss!

Good luck to me.  :)