Thursday, 6 September 2012

Hadiah baby

Hai.

Nak share hadiah baby nie..
Hehe..sebenarnya i dah terima beberapa helai baju yang sungguh cute untuk baby dari bestfriend i.
Tapi, masa dapat tu..i kebetulan tengah nak mendobi baju baby ni, so tak sempat nak ambil gambar.
Apapun,i dah pilih untuk jadikan salah satu baju hadiah tu sebagai baju baby time balik dari hospital nanti (doakan semuanya selamat ya).

Tadi pula, i dapat bungkusan dari ex-collegue i di Shah Alam. Dapat dua botol susu Avent..  :)


Selain tu, baby pun ada dapat duit raya. Murah rezeki anak mama dan papa ni..Nak kena ambik gambar duit tu ke? Err..tak payah kot. Tak banyak mana pun. Tapi campur duit yang suami simpan sikit-sikit untuk baby, cukuplah untuk kami buat akaun simpanan baby nanti.

Semoga uncle-uncle dan auntie-auntie yang bagi hadiah tu dimurahkan rezeki. Amin..