Thursday, 30 August 2012

Tetiba Kurang Sihat

Short update jer.

The whole day, i rasa tak sihat.
Mungkin sebab arini baby genap 36 minggu kot.
Pagi tadi, i dah start pening-pening,mabuk-mabuk..normally i sihat walafiat jer.
Then the whole day, baby terlebih aktif.
Mengeras jer perut ni dari pagi ke petang.
I nak berjalan pun slow giler..siput jalan mesti lagi laju dari i.
Nak balik awal pulak, tak boleh sebab partner i mc arini. Takkan nak biar unit i takde orang cover..

Kawan i tanya..u dah nak bersalin ke?
I macam erk..walaupun i pujuk baby keluar cepat tiap ari, tak bermakna i nak baby keluar arini.  =.='

Take your time ye baby..
Ni pun i tak tahu, larat ke tak i drive balik kerja nanti.
Tapi, kuatkan diri jerlah.