Tuesday, 17 July 2012

Nasib Awaklah Dapat Mama Kedekut

Hello anak mama!

Ni mama taip, nanti baby dah pandai baca, baby baca tau.
Hari tu, auntie Aty ada cerita pasal Fisher Price Rocker. Orang lain citer, mama tak kisah sangat tapi aunty Aty siap buat review lagi..mama dah tergoda sangat.
Bila mama cakap kat papa, papa cakap kena bagi dia tiga alasan kenapa rocker ni bagus. Mama cakap sebab rocker ni cute, boleh guna sampai baby 18kg dan harganya jauh lagi murah kalau beli online. RM210 jer instead of RM300++.

Papa cakap, ikut suka mama lah tapi mama tahu papa macam tak bagi jer.  =.=
Jadi tadi, mama dan papa beli rocker sweetcherry ni dengan harga RM59.90 di Giant.



Kenapa mama beli rocker ni?

Sebab alas dia boleh ditukar dan mudah didapati.
Mama kedekut nak berjimat.
Mama tengok banyak orang dulu-dulu pakai benda alah ni, elok jer.
Kedudukan baby kat atas ni pun boleh laras kepada 3 bahagian, oklah tu.
Kalaulah baby tak suka duduk kat sini, at least takdelah mama rasa nak hentak kepala sendiri guna rocker ni sebab reganya takdelah mahal sangat.

Mama harap baby suka ye. Nanti kalau baby dah lahir, baby duduk diam-diam dalam rocker ni ok sayang..