Saturday, 28 July 2012

Mangsa Online Shopping?

 update : Beg tu dah sampai in a very good condition pada 31 Julai 2012.   :)

Hai kengkawan!
Dalam entri sebelum ni,i ada mention yang i beli baby bag kat Zalora.
I belum dapat beg tu lagi sebab dia cakap kena tunggu 7-14 hari.Arini ntah kenapa hati i terbuka nak buka fanpage Zalora.
Cuba korang buka kat link tu dan tengok betapa banyaknya komplen ke atas website ni.

Kawan i pernah beli sandal kat website ni dan dia memang ada masalah dengan barangan yang diorder. Diaorang cakap takde stok. And it takes about 2 weeks untuk dia dapat barang yang dia nak tu. Itu pun selepas call berkali-kali.

Bila i suarakan hasrat nak beli barang kat sini, kawan i tu adalah orang pertama yang membantah.
Tapi i degil jugak.
Sekarang i dah risau. Abislah kalau i kena tipu.

Lepas ni,i akan fikir 100 kali kalau nak beli barang kat Zalora ni. Tak sanggup nak menanggung risiko.