Thursday, 19 July 2012

Entri 3 in 1


Hai.

Isnin lepas, i dapat call dari mummy i, dia bagitau yang sepupu i dah bersalin. Dapat babygirl. Bersalin secara c-zer.Cousin i ni muda sangat tau, baru 19 tahun.Jadi i memang sangat teruja bila dia bersalin sebab baby dia cucu dan cicit pertama dalam family.

Tadi i call dia.Dia cakap takdelah sakit sangat sebab dia czer.Tapi masalahnya,dia kata dia kena inject perut dia sendiri selama 5 hari lepas bersalin sebab darah beku dia tak dapat dikeluarkan. (hmmm...i sangat pelik dengan prosedur ni. czer kena inject diri sendiri ke?)

Dia bersalin masa 38 minggu pregnant..dan kalau i ikut dia, i ada lagi 8 minggu! Erkkkk..

----------------------------------------------------------------

Oh ya, aritu i ada buat entri pasal rocker. I buat entri tu saja jer nak melawak. Tapi i sedih sebab kak Aty (biasa tak panggil kakak tapi baru perasan,beza umur 6 tahun.hehe.) cakap dia sedih.
alaaa..jangan ar cakap macam tu...aty rase bersalah pulak...siyes nih...sebenarnyer aty rase..bendalah rocker FF tu tak de pon tak per..membazir beli mahal2...aty nyesal gak ar..bagi aty..baik aty beli breast pump spectra baru..same gak hargenyer..ley tinggaal kat opis..tak yah kulu kilir using breast pump..aty tak tipu ni..bukan nak sedapkan hati...sebab biler dah beli..terpakse ar memanfaat kan nyer gak..*sigh... sebenarnyer aty nak buat n3 tu sebab aty tak mo kawan2 lain membeli macam aty..sanggup membeli mahal2 penuhi kehendak..walaupon ade pilihan lain yang lebih berguna dan murah..tapi mungkin maksud tu tak sampai... maaf yer awak....:( on Nasib Awaklah Dapat Mama Kedekut
Uwaaaa... kak aty, saya takde maksud apa-apa pun. Saya suka akak review barang baby. Saya faham niat akak.. Jangan sedih tau! Sayang akak banyak-banyak..

---------------------------------------------------------------

Hari ini, kandungan i genap 30 minggu. Setiap hari, badan semakin penat dan mudah letih. I rancang nak cuci baju baby dan sediakan beg hospital weekend ni.

Ok, take care!