Thursday, 26 July 2012

Baby Bag

update : Beg baby dah sampai dengan selamat pd 3 Ogos 2012 in a very good condition. :)

Hai kengkawan.

Tadi terbaca kat entri Fira pasal Baby Bag. I tergoda, macam biasa.I memang dah ada baby bag brand Kiko, tapi yang tu bukan i beli..mami i bagi.Jadi i rasa, tak salah kot i beli baby bag yang baru.Lagipun dah kebetulan dapat bonus setengah bulan gaji ni, bagi sikit untuk bahagian baby. Ni kira duit raya awak tau baby..

The AUBREY by Baby Couture is a Fashionable Diaper Bag with Waterproof Changing Mat, Clear Pouch, Waterproof Compartments, and Adjustable Straps. It measures L41cm x W13cm x H26cm.

I beli kat Zallora dengan harga RM86.90 free postage.Pada pandangan i,beg ni tak comel,orang tak tahu pun ni baby bag tapi itulah tujuan i beli. Bukanlah segan nak bawa beg baby tapi i lagi selesa kot kalau bawa beg yang nampak macam beg biasa. (banyaklah bagi macam-macam alasan.cakap jerlah memang saja nak beli.huhu..)

Tadi dah order, dah buat payment..so nak tunggu jerlah beg tu sampai..