Wednesday, 11 January 2012

Wishlist 2012

Hi good people!
Hari ni i kurang sihat.Tetiba flu..first time i sakit di tahun 2012 ni.I have to take a better care of myself.Just nak letak wishlist item i untuk 2012 ni.


I dah lama sangat mencari this product..maksud i,this exact smell.Masa i kerja kat airline dulu, (4 tahun lepas), cabin crew selalu sangat pakai perfume jenama ni.Bila i tanya,diaorang cakap Victoria Secret tapi dia kan banyak jenis. Cuma semalam,baru i tahu rupanya Victoria Secret Love Spell.

Untuk permulaan i nak body butter je dulu.


Sebuah dressing table yang cute dengan cermin yang besar dan ruang simpanan yang banyak.Kalau ada rezeki,hujung bulan ni i dapatkan.


 Ini wishlist jer.I sukakan bau ni tapi perfume Tresor i yang beli 5 tahun lepas pun baru jer separuh botol sebab i jarang sangat guna perfume.I lebih suka losyen.



I perlukan notebook. Kecik,senang nak bawa ke sana sini. Laptop baru pun okey.


Walaupun i nakkan hp yang canggih manggih macam i-phone sume tu tapi i jenis yang terlalu careless.Handphone yang sesuai untuk i cuma Nokia je sebab tahan lasak. Nokia E63 yang i pakai sekarang tu banyak pengalaman ngerinya..jatuh dari moto, jatuh atas lantai berkali-kali,jatuh kat toilet, kena pijak, kena baling..

Last but not least.....


Dengan gambar i yang kurus 3-4 kg di dalamnya.
I nak pasport sebab i nak pegi Singapore untuk shopping.

^.^