Tuesday, 24 January 2012

Etude House CNY 2012 Sale!!!

Hi good people!

Tadi i pegi tengok-tengok barang kat Etude House kat City Square.Niat sebenarnya nak cari skrub muka.Tapi kebetulan pulak ada sales Tahun Baru Cina,pastu SA tu baik dan comel...Nasib i tak berjaya kawal diri dari berhabis duit beratus kat situ. 


Produk yang i beli.


BB Magic Cream (Refreshing)
Harga asal RM42.90. I beli dengan RM20 sahaja. Murah betul. I beli walaupun i ada sekotak lagi bb cream yang belum dipakai.

Proof 10 Eye Primer
Harga asal RM26.90, i dapat RM18.83. 

Lucidarling Fantastic Rouge Gloss
Harga asal RM29.90 tapi i dapat RM10 jer.

Green tea nose pack
Harga asal RM4.90, I beli RM3.43. Yang ni mahal sikit sebab dalam tu ada 1 sheet je. Masa beli tu,i salah kira pulak.Ingatkan dalam RM2 je..  T_T

Cleansing puff
RM5.90, I beli dengan harga RM4.13.

Total RM56.40.Yang bestnya i dapat sampel bb cream 8g yang super comel sebagai free gift.  ^.^

Cepatlah pegi mana-mana cawangan Etude House. SA tu cakap hujung Januari ni, sales ni habis tau. Tinggal 5 hari jer lagi..

p/s : Kalau ada yang nak i belikan produk kecantikan untuk korang, cakap jer ok. I boleh belikan, uols bayar je. 

Take care!