Tuesday, 24 January 2012

BLOG AKU LAGI BEST DARI BLOG BEN ASHAARI kerana ..

 

updated : i masuk list ini.sekarang i tak tahu,adakah ini good news atau tidak.but all i can say, i don't feel good about it.i sincerely apologise for any inconvinience caused..  :(

Sebenarnya takut nak join benda ni sebab muka encik ben ni macam serius ajer.Pastu i tak reti nak letak link kat banner.. Adoi,banyaknya benda yang i tak tahu tapi ada hati nak cakap blog sendiri tu lagi bagus dari orang lain.  T_T

Oklah, i melengkapkan slogan kata tersebut yer..

Blog aku (i tukar kepada i ye) dari blog Ben Ashaari kerana pada pandangan i,blog i lebih kemas,teratur dan comel..almaklumlah i kan perempuan.

Selain tu, blog i lebih terperinci sebab bagi i kadang-kadang ada juga orang yang lebih suka something yang detail berbanding yang sangat ringkas.

Blog i ada label yang tertulis kandungan di dalamnya. Label blog encik ben pulak berdasarkan tarikh. Untuk first time reader, lebih senang tengok label yang bertulis maklumat yang dicari berbanding label yang tertulis tarikh.

Layout i lebih besar saiznya jadi lebih senang dibaca.

Last sekali, i sedaya upaya reply komen readers i. Tapi yelah kan..follower i ciput..follower encik ben riban-riban. But at least, kalau i, i harap blogger tu show an effort untuk hargai readers dia kan? ( Habis benda yang i join ni bukan effort ke????  Oklah..oklah..sudah cukup i merapu.Nanti encik ben kutuk,menangis i..  )

Setakat ini sahaja pandangan i. I minta maaf kalau encik ben berkecik hati.

p/s : thanks kepada HEHS Lady sebab introducekan benda ni.