Friday, 30 December 2011

LULU CALDINA REVIEW BLOG SAYA


Hari ni i first time ternampak Segmen Lulu Caldina ni.Sejujurnya i tak pernah baca pun blog Cik Lulu ni (yelah,baru je jumpa tadi) tapi kenapa i berminat nak join sedangkan ada jugak beberapa blog lain yang buat segmen cenggini?

Main reason nya adalah sebab Cik Lulu ni perempuan macam i jugak so any opinion dari dia mestilah boleh pakai.Lagipun kebiasaannya perempuan akan bagi pandangan yang terbaik berkenaan perempuan kan?

Selain tu,tentulah sebab i nak menambahbaik blog i yang sangat sederhana dan kalau boleh nak menambah kawan-kawan di dunia blog ni.

I suka sangat nama Lulu sebab tu petname i yang husband panggil.   ^.^

Bagi i,walaupun baru baca arini,i tengok blog Cik Lulu nie comel,bersih,kemas,teratur..jadi i rasa memang layak sangatlah nak review blog orang lain.Yelah kan,sebelum menilai orang lain,kita kena pastikan kita elok kan?Kalau tak,nanti orang cakap..eeee..komen orang bukan main tapi sendiri tu sama jer..

Something yang i tak boleh explain tapi i rasa i boleh berkawan baik dengan Cik Lulu.Macam sixth sense yang mengatakan kat i,kita boleh ngam.Your blog gives a good impression of yourself..Seriously.I bukan puji sebab nak bodek tapi memang betul camtu.

Naa...tu jerlah sebab i berminat nak join segmen ni. Harap sangat i terpilih.

Kiss and hugs for miss lulu caldina..  xoxoxo!