Tuesday, 27 December 2011

How I Spend My Money Dec 2011

Hai kengkawan!
Tadi i kumpulkan semua barang yang i beli bulan ni.Pastu,suami pun cakap…wahhh..banyaknya barang i kosmetik awak..

Sorry for the quality.Tunggu next year kalau ada rezeki lebih,i beli camera canggih.


Yes,i admit bulan ni i banyak sangat membeli barang untuk tujuan kecantikan.Sebabnya kulit i yang ekzema teruk tu dah 80% sembuh (syukur sangat-sangat),pastu kerajaan bagi bonus,pastu bulan ni kami suami isteri murah rezeki dan last sekali,sebab bulan ni ialah bulan Christmas i so kena ada hadiah.  ^.^
I mungkin akan review tentang barang-barang yang i beli ni kalau ianya bagus.
Dr. G (Gowoonseesang) Brightening Balm SPF 30PA++
RM69
I beli kat SASA di Senai Airport.


Putri Binari Lulur Scrub Bunga Chrysan
Harga asal RM13.90 tapi i minta less so RM12.
I beli kat toko jamu di Plaza Seni.

Sabun Saanen Herba Pegaga Susu Kambing
RM2.80.
Toko jamu di Plaza Seni.

Olay Total Effect Anti-Ageing Eye Cream
RM39.90
Beli di Giant sebab kat kebanyakan tempat dah habis stok.

Pure Beauty Pomegranate Antioxidant Toner
RM20-RM22, lupa pulak harga exact.
Beli kat Watsons.

In2It Liquid Eyeliner
RM14.90
Watsons.

In2It Sheer Eye Colour
RM15.90
via online.
(erk..not in the picture yet sebab i order last week tapi belum sampai lagi)

Tak sabar nak buat review.

Take care!