Monday, 26 December 2011

Christmas 2011 Trip ke Melaka

Dear diary,

Masa 24 Disember lepas,kami (husband,adik i dan i) pegi buat one day trip ke Melaka Bandaraya Bersejarah.Perjalanan yang sangat fun,memenatkan dan buat i geram jugak sebab hujan.Kami bertolak alam 5.30 pagi dan merancang untuk balik dalam 6 petang tapi disebabkan hujan,terpaksa balik pukul 3.Akibatnya langsung tak dapat beli apa-apa souvenirs (tak dapat beli apa-apa langsung pun) sebab hujan mencurah-curah.

Apapun,kami rasa seronok sangat.I pun super excited sebab boleh bergambar banyak-banyak sampai adik i dah merungut sebab asyik nak kena ambik gambar jek..  T_T     Tapi i sedih juga sebab tak dapat berkumpul dengan family macam yang biasa dibuat setiap tahun sejak i lahir.

Gambar yang comellah konon-kononnya..
^.^
Adik lelaki tunggal i.
Us.
 
First time pakai topi cowboy.Baru beli terus pakai..

Semoga next year kami celebrate Christmas dengan new family member pulak.Amin.