Tuesday, 20 December 2011

Kisah Anak Yang Berduka

Sebenarnya takde niat pun nak update blog di saat yang sungguh busy camni.Nak bagitau sebuah kisah jer..

Di suatu pagi yang indah,seorang anak telah mereloadkan henset ibunya yang tersayang.Sebaik sahaja menerima kredit tersebut,si ibu pantas menelefon anaknya....yang lain..

Ibu : Terima kasih sebab reloadkan mummy..
Anak kesayangan : Errrr...reload?    (anak ini baru bangun tidur dan tak tau apa-apa)
Ibu : Yelah,dah dapat dah kredit ni.
Anak kesayangan : Mana ada saya topup,saya baru bangun ni.

Sementara anak yang comel,cantik,pemurah dan baik pula begini.Selepas topup henset ibu,si anak yang comel itu lupa sms ibunya sebab dia sibuk.See,dalam sibuk pun masih jugak sempat topup sebab kesian kat ibu.Bila dah sejam lebih....baru si anak mesej ibunya..

Anak : Saya dah topup henset dah.
Ibu : NO REPLY.


Sedih.   T_T