Saturday, 1 October 2011

Sangat Besar :(

I akan menonton X-Factor USA setiap hari, selalunya dengan suami kalau dia tak bekerja.Salah satu sebab i suka tengok X-Factor ialah sebab i sangat-sangat-sangat admire kat Nicole,salah sorang juri X-Factor.So,petang semalam,macam biasa i dan suami pun menonton X-Factor.

Gorgeous black and long hair,hot body,beautiful face,nice eyes.Love her!

I : Wah,cantiknya body Nicole tu.Macam patung.Kan bagus badan saya camtu.. (sebenarnya hari-hari tengok pun i akan cakap benda yang sama)

Hubby : Badan awak memang camtu pun. Awak kan saiz S.

I jeling jer husband i,tengok kalau-kalau dia saja nak usik-usik i,boleh i bagi pelempang free barang seketul dua tapi muka dia serius jer.Pastu dia pandang i balik..mungkin sebab tahu i tak caya apa yang dia cakap.

Hubby : Betullah,awak saiz S.....tapi S.B..

I : S.B? Apa tu?

I dah mula rasa tak sedap hati dah dengan bakal jawapan yang dia akan berikan.

Hubby : Alaaa..SB..Sangat Besar! Hahahaha..

Iskk..geram betul!