Saturday, 8 October 2011

Review Johnson's Baby Top-to-Toe Wash


I dapat produk ini dari rakan sekerja i secara percuma.I memang sukakan produk untuk baby sebab if it is good for baby,mestilah it is good for me jugak kan?Produk ini boleh didapati di mana-mana.Harga dalam RM16 untuk 500 ml.

First impression i?
Colourless,bau dia macam powder baby Johnson's dan bubble yang dihasilkan adalah sederhana.

Apa yang tertulis pada label?
(oh,i akan buat sangat detail on the ingredients sebab sangat penting)

PEG-80 Sorbitan Laurate  - as a emulsifier.When it comes to cosmetics, an emulsifier refers to any ingredient that helps keep unlike ingredients (such as oil and water) from separating in an emulsion. Examples of cosmetic ingredients that function as emulsifiers include the polysorbates, laureth-4, and potassium cetyl sulfate. Emulsifiers are widely used in throughout the cosmetics industry and are the unsung heroes of many cosmetic formulas that blend unlike ingredients together.  
Sodium laureth sulfate - Can be derived from coconut; it is used primarily as a detergent cleansing agent. It is considered gentle and effective. Despite the name similarity, sodium laureth sulfate is NOT the same as sodium lauryl sulfate. It is a milder cleansing agent due to a higher amount and different chemical structure of the fatty alcohols that required to manufacture this cleansing agent
Sodium lauroamphoacetate - Mild surfactant also used as a lather agent.
Tetrasodium EDTA - Chelating agent used to prevent minerals present in formulations from bonding to other ingredients.
Cocamidoprobyl Betaine -  One of the more gentle surfactants used in skin-care products.
Citric Acid - Extract derived from citrus and used primarily to adjust the pH of products to prevent them from being too alkaline.
Methylchloroisothiazolinone & methylisothiazolinone  - Methylchloroisothiazolinone, when combined with methylisothiazolinone, offers broad-spectrum activity against microorganisms. This blend is being used in many products instead of parabens, despite the fact that parabens have a better safety track record and lower incidence of causing a sensitized reaction.

Pengalaman i?

I cuba guna ni untuk mencuci muka  sebab it claims to be gentle as pure water.Bila dah cuci,i boleh nampak mekap i memang hilang sepenuhnya,kecuali maskara i yang memang degil.Muka i nampak bersih tapi tak sampai lima minit,muka i rasa kering dan terus ada bintik-bintik merah kecil di pipi i.I tak pernah fikir ada produk yang akan bagi efek secepaat ini pada i.

Bila i gunakan secara gel mandian,produk ini pun mengeringkan kulit i.After a while,my skin mula mengelupas bila i tak cepat-cepat guna losyen.

Shampoo? Errr..i takkan letak benda yang pelik-pelik pada rambut i so result sebagai shampu,i tak tahu.

Jatuh Cinta Tahap : 6/10 (I memang takkan beli lagi sebab produk ni kurang sesuai untuk my very dry skin.Even kalau i ada baby nanti,i won't use this for my baby tapi i have to admit,hampir kesemua ingredients produk ini adalah bagus untuk kulit.)